*Posta është FALAS për porosi mbi 20 Euro

About

About

The Entertainer është rrjeti më i madh Anglez i lodrave dhe përfaqësohet në Kosovë permes një marrëveshje franshize me Axiom shpk. The Entertainer (thetoyshop.com) ka një gamë të gjerë të brende të lodrave si: Lego, Spinmaster, Hasbro, Mattel, Addo e shumë e shumë brende tjera, të dashura për femijë.
Misioni ynë është të ofrojmë lodra të trendeve të fundit, të sigurta dhe kualitative për fëmijët në Kosovë.
Na gjeni në:
   ALBI MALL, Kati 0 (Prishtine)
   GALERIA MALL, Kati 2 (Prizren)
   theentertainer-ks.com / thetoyshop-ks.com