Super Mario 6cm Goomba Gumba Figure

9.00

Ka stok

SKU: 558428 Kategori: , ,

Figura Goomba dy inç e gjysmë me siguri do të jetë një hit me fëmijët dhe adhuruesit e Nintendo. Kjo figurë autentike dhe e përshtatshme ka një pikë artikulimi. Ju mund të rikrijoni veprimin nga lojërat me këtë figurë jashtëzakonisht të detajuar dhe të filloni koleksionin tuaj sot.

Karakteristikat e produktit:

  • Figura autentike dy inç e gjysmë nga videolojërat Super Mario™
  • Goomba ka një pikë artikulimi
  • Artikulimi i paraqitur në kokë
  • Figurat Toadette, Chain Chomp, Raccoon Mario dhe Cat Toad dy inç e gjysmë janë gjithashtu të disponueshme (secila shitet veçmas)
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

40537

Our Product Number

558428

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11