5 Surprise Mini Brands Convenience Store Playset by ZURU

29.99

Ka stok

SKU: 552064 Kategori: ,

Krijoni një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja mini, duke bërë Mini Store-in tuaj të vogël!

Çdo set përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar deri në përfundim, si rafte, një frigorifer, një shpërndarës pijesh, një makinë slushie dhe madje edhe një ngrohës ushqimi grab-n-go.

Mbushni raftet me lodrat tuaja të preferuara Mini dhe mbushni koshat dhe karrocat tuaja me gjërat thelbësore.

Mund të gjeni edhe 1 Mini ekskluzive që nuk gjendet askund tjetër!

Karakteristikat kryesore:

  • Dizajni realist i bërë mini: Mini Convenience Store vjen me gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar dhe përfunduar, si rafte, frigoriferë, arka dhe madje edhe një karrocë të vogël për t’u grumbulluar plot me marka mini!
  • Mini ekskluzive të përfshira: Cilin mini do të gjeni të fshehur brenda? Koleksioni juaj nuk do të jetë i plotë pa këtë Mini Markë ikonë të Serisë 3!
  • Mblidhni të gjitha markat e reja të Serisë 3 Mini për të mbushur dyqanin tuaj: Hapni më shumë kapsula për të gjetur të gjitha markat e reja të Serisë 3 Mini për të rezervuar Mini Convenience Store.
  • Ka mbi 100 marka Mini të Serisë 3, duke përfshirë edhe mini të rralla dhe super të rralla!
  • Krijoni një botë të vogël blerjesh: Ndërtoni Mini Dyqanin-in tuaj, mbushni raftet tuaja me koleksione Mini Brands, paketoni karrocën tuaj dhe shtyni karrocën tuaj nëpër korridore ndërsa paketoni dhe blini mbi dhjetëra Mini Brands!
  • Përmasat e përafërta: 19 cm x 31 cm x  32 cm
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ZURU

Manufacturer Number

77206

Our Product Number

552064

Safety Information

Not suitable for children under 36 months