5 Surprise Mini Brands Limited Edition Advent Calendar with 4 Exclusive Minis by ZURU

39.99

S’ka stok

SKU: 556487 Kategori: ,

Advent kalendari Mini Brands është përvoja më e mirë e hapjes së surprizave. Kjo megapaketë e mini-ve përfshin 24 figura mini nga seri të shumta, si dhe mini-figura ekskluzive që nuk mund të gjenden askund tjetër!

Ky asortiment i kufizuar i Mini Brands është shansi i fundit për të kompletuar koleksionin tuaj nga seritë e mëparshme.

Karakteristikat e produktit:

  • Artikulli më i fundit i koleksionistit, përmban minierat më ikonike nga të gjitha seritë e mëparshme të brendeve Mini, mundësi e përkryer për të kompletuar koleksionin tuaj
  • me 4 mini figura të papara kurrë më parë ekskluzive për Kalendarin e Adventit, duke përfshirë edhe 2 Mini Ultra Rare
  • Hapni të preferuarat si Heinz Beanz, Hershey’s, Reece’s Pieces, Swizzels dhe Slush Puppie
  • Hapni më shumë kapsula Mini Brands për të gjetur më shumë mini
  • Përmasat e përafërta: 30 x 40 x 5.1 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

ZURU

Manufacturer Number

77273

Our Product Number

556487

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8