5 Surprise Mini Brands Series 3 Collector’s Case by ZURU

15.00

Vetëm 1 stok

SKU: 556486 Kategori: ,

Koleksiononi, ruani dhe shfaqni brendin tuaj të preferuar 5 Surprise Mini Brands Seria 3 me çantën e koleksionit nga ZURU.

Çdo kuti ruan deri në 30 nga brendet më ikonike Mini nga Kelloggs, Revlon dhe shumë të tjera. Vjen gjithashtu me 5 brende ekskluzive Mini që nuk mund t’i gjeni askund tjetër, cilat mini do t’i zbuloni? Ruani dhe shfaqni koleksionin e fundit Mini Brands dhe hapni më shumë kapsula Mini Brands për të mbledhur gamën e plotë mini të brendeve të Serisë 3!

Karakteristikat e produktit:

  • Zbuloni 5 brende ekskluzive Mini të cilat i gjeni vetëm në çantën e Koleksionistit për të kompletuar koleksionin tuaj.
  • Çdo këllëf koleksionist ka vend për 30 mini brende për çmimin përfundimtar të koleksionistit. Mund t’i mbledhësh të gjitha?
  • Hapni 60+ Mini Brands me brendet ikonike si Kelloggs, Sunny D dhe më shumë!
  • Mblidhni figurat e rralla duke përfshirë të gjitha brendett e reja të momentit!
  • Plotësoni koleksionin, hapni më shumë kapsula të series 3 për të gjetur më shumë mini!
  • Përmasat e përafërta: 22.5 x 23.5 x 5 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

ZURU

Manufacturer Number

77272

Our Product Number

556486

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5