5 Surprise Mini Brands Series 3 Mini Mart with 5 Exclusive Minis by ZURU

44.99

SKU: 557915 Kategori: ,

5 Surprise Mini Brands Mini Mart është mënyra më e mirë për të ruajtur dhe shfaqur koleksionin tuaj Mini Brands, duke krijuar botën tuaj të vogël të blerjeve.

Ndërtoni pllakën tuaj bazë, vendosni raftet dhe pjesën e përparme për të gjitha brendet tuaja Mini. Çdo setlojërash përfshin 3 lloje raftesh, frigoriferë, një arkë, ballinë të plotë të dyqanit, aksesorë të tillë si karroca dhe shporta. Vendosni nëpër rafte figurat tuaja të preferuara dhe paketoni shportat dhe karrocat tuaja me gjërat thelbësore. Me një pllakë bazë modulare, madje mund të lidhni më shumë se 1 Mini Mart së bashku për të ndërtuar mega mart për të ruajtur qindra mini brands. Mblidhni më shumë kapsula të mini brands për të shtuar më shumë aksesorë në botën tuaj të mini blerjeve.

Karakteristikat e produktit:

  • 5 Mini Mart ekskluzive: Çdo Mini Mart vjen me 5 Mini Brands që mund të gjenden vetëm në Mini Mart, kështu që ju mund të filloni ti mbushni raftet tuaja.
  • Ruani dhe mblidhni të gjithë koleksionin tuaj Mini Brands: Cila mënyrë më e mirë për të shfaqur koleksionin tuaj të mini brands të vërteta sesa në një botë mini blerjesh?
  • Ndërtoni dhe personalizoni: Ndërtoni mini-martin tuaj duke përfshirë pjesën e përparme të dyqanit, raftet, arkën dhe aksesorët, më pas personalizoni atë duke mbledhur më shumë rafte, arka dhe aksesorë në 5 kapsula Surprise Mini Brands për të zgjeruar kapsulat tuaja mart Mini Brands të shitura veçmas.
  • Krijoni një botë të vogël blerjesh: Ndërtoni mini-martin tuaj, mbushni raftet tuaja me koleksione të brendeve të vogla, paketoni karrocën tuaj dhe shtyni karrocën tuaj nëpër korridore ndërsa paketoni dhe blini të gjitha brendet e vogla
  • Bën tinguj të vërtetë: Prekni shenjën Mini Mart për tinguj të vërtetë Mini Mart ndërsa bëni blerje, duke krijuar një atmosferë të vërtetë blerjeje
  • Çdo Mini Mart përfshin 27 pjesë për të ndërtuar botën tuaj të vogël të blerjeve. Përfshirë bazamentin, vitrinën, raftet, arkën dhe 5 mini brands ekskluzive
  • Përmasat e përafërta: 35 x 8 x 45 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

ZURU

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

77314

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.