5 Surprise Mini Brands Toy Collector Case (Exclusive)

29.99

Ka stok

SKU: 552343 Kategori: ,

Mblidhni, ruani dhe shfaqni minierat tuaja të preferuara me setin e koleksionistit 5 Surprise Mini Brands!

Çdo kuti mund të ruajë deri në 30 mini markat më ikonike dhe realiste, si Kool-Aid, Jell-O, Lunchables dhe Heinz Ketchup!

Plus, çdo kuti koleksioniste vjen me 5 figura ekskluzive që nuk gjenden askund tjetër! Cilat mini mistere do të gjeni?

Zhblloko më shumë kapsula Mini Brands për të mbledhur gamën e plotë të markave ikonike të bëra mini!

 

Karakteristikat kryesore:

  • RUANI DHE SHFAQNI KOLEKSIONIN TUAJ: Çdo set koleksionist mund të mbajë deri në 30 mini marka. E përkryer për mbajtjen, ruajtjen dhe shfaqjen e koleksionit tuaj.
  • 5 FIGURA MINI EKSKLUZIVE BRENDA: Çdo set koleksionist ka 5 mini figura brenda që nuk mund t’i gjeni askund tjetër. Çfarë mini misteresh do të zhbllokosh?!
  • PËRSHTATNI LODRAT TUAJA TË PREFERUARA MINI: Ruani dhe shfaqni koleksionin tuaj Mini Brands duke përfshirë Lunchables, Kool Aid, Jell-O, Heinz Ketchup, BabyBel dhe më shumë!
  • MBLIDH GAMEN: Ka mbi 70 figura miniaturë për të mbledhur. Zhblloko më shumë kapsula Mini Brands për t’i gjetur të gjitha!
  • Përmasat e përafërta: 22 cm x 52 cm x 3 cm
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

77105-B

Our Product Number

552343

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11