Addo Games Build a Ladybird Mini Card Game

4.50 6.00

Ka stok

SKU: 554058 Kategori: , , , Etiketë:

Fito pjesëzat në këtë enigmë dhe argëtohu duke luajtur me setin e kartave Build a Ladybird nga Addo Games.

Luani me radhë për të rrokullisur zarin në mënyrë që të filloni të ndërtoni mollëkuqen tuaj. Filloni me kokën dhe antenat dhe më pas luani për të shtuar të gjithë krahët e insektit tuaj. Shefi Charlie ka nevojë për të gjitha mjetet e gatimit ndërsa artistja Ava ka nevojë për të gjitha pajisjet krijuese. A mund t’i gjeni të gjitha pjesët që ju duhen?

Këto mini lojëra me letra Addo janë shumë argëtuese për të gjithë familjen. Të lëvizshme dhe kompakte, lojërat vizualisht stimuluese janë perfekte për të udhëtuar, në shtëpi ose gjatë pushimeve. Luaj me 2-4 lojtarë të moshës 3-7 vjeç dhe mbaj të gjithë të argëtuar!

Karakteristikat e produktit:

Qëllimi i lojës: Të jesh lojtari i parë që ndërton insektin tënd
Përfshin: 4x mollëkuqe (9 pjesëza), 1x zar, 1x fletë udhëzimi
Dimensionet e paketimit: përafërsisht. 15 cm (H) x 14 cm (P) x 2,5 cm (D)

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

313-11104-B

Our Product Number

554058

Age

3 – 5, 5 – 8