Addo Games Ocean Friends Snap Mini Card Game

4.50 6.00

Vetëm 2 stok

SKU: 554059 Kategori: , , , Etiketë:

Një lojë klasike snap, garoni për të fituar lojën me Ocean Friends Snap nga Addo Games.

Kthetrat gati, vendosuni, shkoni! Mbajini të vegjëlit tuaj të zënë me këtë lojë argëtuese dhe plot ngjyra. Merreni me radhë për ta vendosur shpejt kartën poshtë. Mbani një sy në 2 letrat kryesore – nëse fotografitë përputhen, jini gati të bërtisni SNAP! Emërtoni kafshët ndërsa i shtrini ose numëroni sa rrotullime duhet përpara se të quhet “snap”.

Këto mini lojëra me letra Addo janë shumë argëtuese për të gjithë familjen. Të lëvizshme dhe kompakte, lojërat vizualisht stimuluese janë perfekte për të udhëtuar në lëvizje, në shtëpi ose gjatë pushimeve. Luaj me 2-4 lojtarë të moshës 3-7 vjeç dhe mbaj të gjithë të argëtuar!

Karakteristikat e produktit:

Objekti i lojës: Të jesh lojtari i parë që fiton të gjitha letrat e miqve të oqeanit

Mini set lojërash me letra – perfekt për udhëtime

Lojë me 2-4 lojtarë

Dimensionet e paketimit: përafërsisht. 15 cm (H) x 14 cm (P) x 2,5 cm (D)

Specifications

Manufacturer Number

313-11105-B

Our Product Number

554059

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8