Addo Games Twist and Tumble

15.00

Ka stok

SKU: 546049 Kategori: , ,

Fëmijëve dhe të rriturve do t’ju pëlqejë të testojnë shkathtësinë e tyre me lojën Twist and Tumble nga Addo.

Nata e lojës sapo u bë shumë argëtuese! Kjo lojë aktive është një provë e vërtetë e ekuilibrit dhe shkathtësisë suaj. Ndiqni me radhë udhëzimet e rrotulluesit derisa një lojtar të rrëzohet dhe të bjerë. Kur kjo ndodhë, ata diskualifikohen dhe janë jashtë lojës. Vazhdoni të rrotulloheni dhe të balanconi duart e këmbët derisa të jeni i fundit në këmbë.

Kjo lojë klasike me siguri do të sjellë shumë të qeshura.

Çfarë ka në kuti?

1x shtresë loje
1x rrotullues
Fletë udhëzimi

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

313-10104-B

Our Product Number

546049

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11