Addo Games What’s the Time? Lotto Card Game

8.00 10.00

Ka stok

A është koha e duhur? Kemi shumë punë për të bërë. Luani hap pas hapi me ‘Whats the time? Set kartela loto nga Addo Games dhe do të jeni mirë me kohën.

E shkëlqyeshme për të argëtuar të gjithë familjen dhe për argëtim në lëvizje, kjo lojë argëtuese me letra është e përkryer për të përshtatur argëtimin dhe për të kuptuar aktivitetet e përditshme. Me dy nivele vështirësish, secili lojtar zgjedh një tabelë loto dhe pastaj luajnë me radhë për të zgjedhur një kartë nga qendra. Në njërën anë mund ta përputhni kartën me aktivitetin. Për ta bërë më të vështirë, zgjidhni një kartë dhe lexoni kohën me zë të lartë. Pastaj provoni dhe përputheni me faqen e saktë të orës. Lojtari i parë që plotëson tabelën e lotos fiton!

Këto lojëra me letra Addo janë shumë argëtuese për të gjithë familjen. Kompakte, lojërat vizualisht stimuluese janë perfekte për të udhëtuar në lëvizje, në shtëpi ose gjatë pushimeve. Luaj me 2-4 lojtarë të moshës 4-9 vjeç dhe mbaj të gjithë të argëtuar!

Karakteristikat e produktit:

  • Qëllimi i lojës: Të jesh i pari që do të gjejë të gjitha letrat që përputhen me kohën në tabelën e tyre
  • Lojë e vogël, kompakte – e përkryer për udhëtime
  • Lojë me 2-4 lojtarë
  • Dimensionet e paketimit: përafërsisht. 20 cm (H) x 14 cm (P) x 4,5 cm (D)

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

313-11109-B

Our Product Number

554050

Age

3 – 5, 5 – 8