Aerobie Orbiter Boomerang

8.00

Ka stok

SKU: 562525 Kategori: ,

Aerobie Orbiter Boomerang jep performancë jashtë kësaj bote!

Ky disk bumerang udhëton deri në 90 këmbë përpara se të kthehet tek ju. Skajet e buta dhe forma e trekëndëshit ofrojnë një kapje të sigurt, kështu që është më e lehtë për t’u hedhur dhe kapur. Ky bumerang lejon lojtarin të personalizojë stilin e tij të gjuajtjes dhe kapjes. Kapni skajin me dorën tuaj ose përdorni pjesën e mesit për ta kapur me krahun ose këmbën tuaj. Krijoni lëvizjet tuaja ikonike me disqet fluturuese Aerobie!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: Aerobie Orbiter Boomerang
  • Aerobie Orbiter Boomerang fluturon në ajër deri në 90 këmbë para se të kthehet
  • Skajet e buta dhe forma e trekëndëshit sigurojnë një kapje të sigurt për gjuajtje dhe kapje më të lehta për hedhësit me dorën e djathtë dhe të majtë
  • Çdo skaj i jashtëm mat 11.5 inç
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer Number

6061478

Our Product Number

562525

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8