Air Hogs Gravitor Toy Drone

39.99

Vetëm 1 stok

Vogëlushit tuaj do t’i pëlqejë të jetë në kontroll me këtë dron lodër Gravitor nga Air Hogs.

Ky dron i mrekullueshëm lodër është ndryshe nga të gjithë dronët që kanë parë më parë! Fëmijët mund të përdorin duart dhe trupin e tyre për të kontrolluar Gravitorin, duke zotëruar lëvizje të panumërta dhe marifete super të lezetshme. Plus, ky Gravitor Toy Drone ka një dizajn të lehtë, që do të thotë se nuk do të dëmtojë muret, dyshemetë ose mobiljet.

I përshtatshëm për moshat 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Spinmaster

Manufacturer Number

6060471

Our Product Number

552746

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11