Animal Crossing: New Horizons – CJ

5.99 8.00

Ka stok

Fëmijët mund të mirëpresin banorët e Animal Crossing: New Horizons me këtë figurë të adhurueshme të CJ.

CJ është një kastor me sy blu, pika të lezetshme dhe flokë të verdhë. Ai ka një jelek të zi dhe të verdhë dhe kapelë të përshtatshme dhe syze dielli të errëta të vendosura në kokën e tij.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin një figurë CJ nga loja e suksesshme mbarëbotërore, Animal Crossings New Horizon
  • C.J. ka një teksturë të adhurueshme të butë
  • Dimensionet e përafërta 4 x 2.5 x 2cm
  • E përshtatshme për moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Bandai

Manufacturer Number

CT551414

Our Product Number

554959

Safety Information

Not suitable for children under 36 months