Animal Crossing: New Horizons – Dom

5.99 8.00

Ka stok

Bëhuni gati për të mirëpritur banorët e Animal Crossing: New Horizons me këtë Dom super të lezetshëm!

Me një teksturë të butë Dom është shtesa perfekte për koleksionin e çdo fansi të Animal Crossing.

Mblidhni të gjithë 7 banorët nga Animal Crossing, duke përfshirë: Isabelle, Tom Nook, Flick, Flurry, Lolly, Dom dhe Marshal (secila shitet veçmas)

Karakteristikat e produktit

  • Koleksion me teksturë të butë dhe të paqartë
  • Dimensionet e përafërta 5.5cm
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Bandai

Manufacturer Number

CT542916

Our Product Number

551893

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids