Animal Crossing: New Horizons – Francine

5.99

Vetëm 2 stok

Fëmijët mund të mirëpresin banorët e Animal Crossing: New Horizons me këtë figurë të çuditshme Francine.

Francine është një lepur i bardhë, ashtu si motra e saj Chrissy. Francine ka një kapuç blu me pika dhe një fustan shumëngjyrësh me pika, ajo ka një hundë të gjelbër shumëngjyrëshe dhe një fije floku të verdhë që del nga poshtë kapuçit. Fransina mund të jetë e vrazhdë me njerëzit e tjerë që takon.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin një figurë Francine nga loja e suksesshme mbarëbotërore, Animal Crossings New Horizon
  • Francine ka një strukturë të adhurueshme të butë
  • Dimensionet e përafërta 4 x 2.5 x 2cm
  • E përshtatshme për moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Bandai

Manufacturer Number

CT551416

Our Product Number

554961

Safety Information

Not suitable for children under 36 months