Baby Snuggles 30cm Doll with Accessories

34.99

Ka stok

SKU: 558058 Kategori:

  • Kukulla mund të pijë dhe të laget
  • 10 pjesë aksesorë të përfshirë
  • Përmasat e përafërta: 31 x 17.5 x 8.5 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

WILTON BRADLEY

Manufacturer Number

TY6346

Our Product Number

558058

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5