Bakugan Armoured Alliance Battle Arena

19.99 39.99

Ka stok

SKU: 546315 Kategori: , , Etiketë:

Bëhuni gati për përleshjen më të mirë ndonjëherë me këtë Arenë Beteje nga linja Bakugan Armored Alliance

Është koha për të sfiduar miqtë tuaj në një betejë emocionuese! Vendosni BakuBalls dhe kartat tuaja të karakterit në skajin e Arenës, më pas vendosni BakuCores tuaja në mes. Bëni më të mirën për të futur Bakugan-in tuaj në BakuCores dhe shikoni se kush fiton.

Brenda këtij seti do të gjeni 1 Battle Arena, 1 Bakugan, 1 kartë karakteresh, 1 kartë aftësie dhe 2 BakuCores. Shikoni pjesën tjetër të linjës së Bakugan për ta bërë kohën e lojës edhe më të mrekullueshme.

E përshtatshme për moshat 6+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Spinmaster

Manufacturer Number

6056040

Our Product Number

546315

Age

5 – 8, 8 – 11