Bakugan Armoured Alliance Starter 3 Pack

7.49 14.99

Seti Bakugan Armored Alliance Starter 3 ka gjithçka që ju nevojitet për t’u futur në aksion.

Ky set i fuqishëm përfshin dy Bakugan Armored Alliance, një Bakugan Ultra të fuqishëm, gjashtë BakuBortha të fuqishme, karta të koleksionit të personazheve dhe karta të aftësive. Rrokullisni Bakugan-in tuaj mbi BakuCores për të hapur Baku-Action ose zgjidhni Bakugan Ultra tuaj për të lëshuar një transformim epik të hapjes së shpejtë. Plus, përdorni Gate-Card-in e përfshirë për më shumë mënyra për të luajtur dhe për të fituar bonuse.

Ju gjithashtu mund të armatosni Bakuganin e Pakos Fillestare me Baku-Gear (shitet veçmas) për më shumë fuqi luftarake. Mblidhni mbi 200 Bakugan të Sezonit 2. Ndërtoni koleksionin tuaj, tregtoni me miqtë dhe luftoni.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 Bakugan Ultra, 2 Bakugan, 6 BakuBërthame, 3 karta aftësish, 3 karta karakteri, 1 kartë porta, 1 fletë udhëzimi, 1 fletë rregullash për luftimin e lodrave Bakugan
  • Paketa juaj fillestare mund të përfshijë çdo kombinim karakteresh
  • Filloni koleksionin tuaj epik Bakugan me setin Starter dhe futuni në veprim, ashtu siç e keni parë në shfaqjen televizive
  • Përmasat e përafërta: 26 cm x 6 cm x 20 cm
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

6059945

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.