Bakugan Evolutions Battle Strike Pack

59.99

Vetëm 1 stok

SKU: 562922 Kategori: ,

Prezantimi i paketës së re Bakugan Evolutions Battle Strike Pack.

Battle Strike Pack është artikulli më i fundit i koleksionistit – që përmban një Bakugan Platinum të farkëtuar në metal të vërtetë, 2 Bakugan, 1 Geogan, 2 Nanogan, 6 BakuBortha, 3 karta karakteresh, 3 karta aftësish dhe 3 karta porte. Ka gjithçka që ju nevojitet për një lojë interesante. Bakugan-i juaj sapo u bë më i fortë se kurrë me këto Bakugan Platinum të ngurtësuar nga lufta – ka një në çdo paketë, të bërë me metal të vërtetë.

Këta kampionë të peshave të rënda do të sjellin dëme të jashtëzakonshme në betejë si kurrë më parë. Shkoni në aksion kundër miqve me Bakugan dhe dilni fitimtar. Për një sulm të befasishëm, thirrni Nanogan-in tuaj për të fuqizuar Bakugan-in tuaj dhe për të pushtuar kundërshtarin tuaj. Nanogan mund të lidhet me çdo Bakugan për një nxitje të fuqishme në betejë dhe përmban detaje të tejdukshme dhe dizajne të mrekullueshme.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 Bakugan True Metal, 2 Bakugan, 1 Geogan, 2 Nanogan, 6 BakuBortha, 1 libër rregullash për mënyrën e luftës me Bakugan, 3 karta karakteresh, 3 karta aftësish, 3 karta porte dhe 1 fletë koleksionisti
  • Me përfundime të vërteta metalike, detaje të mrekullueshme dhe një dekorim krejtësisht të ri
  • Shtoni të gjitha lodrat e Sezonit 4 Bakugan Evolutions në koleksionin tuaj dhe ndërtoni ekipin tuaj të ëndrrave
  • Përmasat e përafërta: 25 cm x 7 cm x 30 cm
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

Spinmaster

Manufacturer Number

6064657

Our Product Number

562922

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8