Barbie Colour Reveal – Shaker Sticker Scrapbook

10.00

Ka stok

SKU: 554955 Kategori: ,

Ky libër shënimesh ngjitëse Barbie vjen me shumë ngjitëse që fëmijët të fillojnë të krijojnë librin e tyre të shënimeve me temë Barbie – mbushni faqet me shkarravina, kujtime, fotografi dhe më shumë dhe shtoni pak Barbie gjatë rrugës!

Karakteristikat e produktit:

Përfshin librin e shënimeve të Barbie, kutitë e ngjitësve, skutat, kornizat, një shtresë ngjitësesh zbuluese holografike, mjet për gërvishtje

Krijoni ngjitëset tuaja me kutitë e ngjitëseve, tema dhe korniza për të personalizuar librin tuaj të shënimeve

Zbuloni dizajne shumëngjyrëshe të ngjitëseve duke përdorur mjetin e gërvishtjes në fletën e ngjitëses holografike

Dhuratë e shkëlqyer për çdo adhurues të Barbie

Specifications

Manufacturer Number

99-0013

Our Product Number

554955

Safety Information

Not suitable for children under 36 months