Barbie Ice Cream Shop Playset

49.99

Ka stok

SKU: 555744 Kategori: ,

Fëmijët mund të përjetojnë drejtimin e dyqanit të tyre të akullores me setin e lojërave Barbie Ice Cream Shop!

Ky set lojërash Barbie vjen me një kukull të veshur me një fustan të adhurueshëm me printime, përparëse me vija dhe disa aksesorë kukullash për t’i shtuar argëtim. Përdorni plastelinën rozë ose blu, vendoseni në makinën e akullores, tërhiqni levën dhe shikoni të rrotullohet për të bërë një ëmbëlsirë të shijshme të ngrirë! Dekorojeni me mbushje, dhe shtoni në një tas ose kon.

 

Karakteristikat e produktit:

  • Seti i lojërave Barbie Ice Cream Shop vjen me një kukull Barbie bjonde, veçori për të bërë akullore, plastelinë dhe shumë më tepër
  • Seti i lojërave “Barbie Ice Cream Shop” hapet për të shfaqur një ambient dyqani akulloresh, me aksesorë me tematikë, duke përfshirë 2 tasa, 2 kone, 3 maja dekorative, 2 lugë, mbajtëse për kone dhe 2 plastelina me ngjyra të ndryshme
  • Veshja e kukullës Barbie përbëhet nga një fustan i adhurueshëm me printe akullore me një përparëse me vija
  • Fëmijët mund ta përdorin plastelinën (rozë ose blu), ta shtojnë atë në makinën e akullores, të tërheqin levën dhe ta shikojnë duke u rrotulluar jashtë! Ata më pas mund të dekorojnë ëmbëlsirat e tyre me mbushje
  • Aksesorët e lodrave me kon dhe tas kanë veçori kapëse që përshtaten lehtësisht në duart e kukullës Barbie
  • Seti i lojës përfshin kukull Barbie (lartësia përafërsisht 12 inç, stacion akulloreje, 2 ngjyra plasteline, 2 tasa, 2 kone, 3 pjesë dekorative, 2 lugë, mbajtëse për kone dhe regjistër.
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Mattel Toys

Manufacturer Number

HCN46

Our Product Number

555744

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5