Batman Detective Kit Roleplay Set

25.00

Ka stok

Blindoni dhe mbroni qytetin e Gotham-it me setin e roleve të Batman Detective Kit.

Ky set ndërveprues me role Detective ka gjithçka që ju nevojitet për t’u bërë detektivi më i madh i Gotham City. Vendosni maskën tuaj Batman dhe jeni gati për aksion. Ky set i mbushur me aksion do t’i kthejë të gjitha ëndrrat tuaja Batman në realitet. Përdorni lentet e kuqe të zbulimit me dritë LED për të zbuluar se çfarë është në kartën e provave. Mbani kartat tuaja të provave të sigurta në rastin e detektivit dhe lidhini ato në rripin tuaj të shërbimeve. Me stilin autentik të filmit, seti Detective sjell në jetë imagjinatën tuaj.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 maskë Batman, 1 rrip shërbimi, 1 kasë detektivi, 1 batarang, 1 lente të kuqe zbulimi me dritë LED, 1 lente zmadhuese, 4 karta provash, 1 fletë udhëzimi
  • Mbani kartat tuaja të provave të sigurta në rastin e detektivit dhe përdorni lentet e kuqe të zbulimit me dritë LED për të zbuluar misterin
  • Për më shumë argëtim Batman, plotësoni pamjen tuaj me Batman Gauntlet (shitet veçmas)
  • Mblidhni të gjitha figurat tuaja të preferuara të filmit Batman, si Batman, Selina Kyle dhe The Penguin (shiten veçmas)
  • Përmasat e përafërta: 25,72 x 8,26 x 38,26 cm
  • Kërkesat për baterinë: LR44 (përfshirë)
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Manufacturer Number

6060521

Our Product Number

555935

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5