Batman Wooden Batmobile

25.00

Vetëm 1 stok

SKU: 553226 Kategori: , ,

Batman World of Wooden Toys janë bërë me dru të qëndrueshëm me dizajne tërheqëse dhe të lezetshme. E krijuar për adhuruesit e rinj të Batman-it, ndërkohë që i qëndron besnik stilit klasik të Batman-it, kjo gamë argëtuese synon të stimulojë imagjinatën e një fëmije gjatë lojës.

Batmobile ka dy figura, dhe Batman & Robin janë të dy të përfshirë. Batmobile gjithashtu përmban mbajtëse të mrekullueshme të raketave dyfishe. Shifrat paraqesin këmbët ‘drop n play’, kështu që ato mund të hidhen lehtësisht në çdo automjet ose grup lojërash Batman Wooden. I trashë dhe i fortë, ky mjet prej druri me rrota frymëzon lojën imagjinative, duke lejuar që aftësitë e tregimit të zhvillohen gjatë argëtimit.

 

Karakteristikat e produktit:

Përfshin: automjet Batmobile dhe 2 figura druri Batman dhe Robin

Bërë nga dru i certifikuar FSC® i përgjegjshëm për mjedisin (licencë C156989)

Specifications

Manufacturer

CHARACTER OPTIONS LTD

Manufacturer Number

7412

Our Product Number

553226

Safety Information

Not suitable for children under 36 months