Battleship Grab & Go Game

14.99

Ka stok

SKU: 521127 Kategori: , ,

Drejtoni flotën tuaj drejt fitores me këtë lojë kompakte Battleship Grab & Go!

A mund të fundosni anijet e kundërshtarit tuaj para se të gjitha anijet tuaja të fundosen? Komandoni betejën tuaj nga njësia e lojës dhe vendoseni në rrjet transportuesin, luftanijen, nëndetësen, shkatërruesin dhe kryqëzuesin tuaj.

Kur beteja të ketë mbaruar, mund t’i ruani figurat në kuti për ruajtje të lehtë. Ju do të sundoni oqeanet me Battleship!

Një lojë e mrekullueshme për 2 lojtarë dhe moshat 7+ vjeç.

 

Çfarë ka në kuti?

• 2 njësi për lojë
• 10 anije
• Figurat e kuqe
• Figurat e bardha

Specifications

Product Dimensions

Height: 23.6 cm Width: 16.0 cm Depth: 5.0 cm Weight: 0.273 kg

Players

2

Manufacturer Number

B0995102

Our Product Number

521127

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids