Bed barrier 90 cm

19.90 24.99

SKU: 598813 Kategori: Etiketë:

• Barriera e shtratit për fëmijë me gjatësi 90 cm e përshtatshme për të mbajtur fëmijën dhe për të mos lejuar që ai të bjerë nga krevati gjatë gjumit.
• Shtrirja e shtratit është bërë me një pëlhurë rrjetë për ajrim optimal dhe për të lejuar nënën të shikojë për të monitoruar fëmijën
• Lehtë për t’u instaluar

Paralajmërime:
Ky artikull nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 18 muaj ose mbi 5 vjeç.
Kjo barrierë shtrati nuk është e përshtatshme për të moshuarit ose të rriturit e pafuqishëm ose për përdorim jashtë shtëpisë.
Mos e përdorni me shtretër, lartësia e të cilëve nga toka në skajin e sipërm të dyshekut është më shumë se 60 cm dhe me dyshekë më të trashë se 20 cm.
Për përdorim me dyshek:
– Të paktën 140 cm e gjatë ose më shumë për një pengesë 90 cm.
– Të paktën 200 cm e gjatë për një barrierë 150 cm.
– Me trashësi më të madhe se 9 cm dhe më pak se 20 cm.

Specifications

Manufacturer

GIORDANI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8054688007808

Our Product Number

598813

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.