Block Tech 50 Building Blocks & Storage Case – Pink

15.00

Ka stok

SKU: 550398 Kategori:

Fëmijëve do t’u pëlqejë të tregojnë aftësitë e tyre në ndërtim me këtë set blloqesh ndërtimi dhe kuti ruajtjeje në ngjyrë rozë nga Block Tech.

Sillni kënaqësinë e ndërtimit edhe kur jeni në udhëtim. Kjo kuti ruajtëse rozë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të argëtuar të voglin tuaj. Ajo vjen me 50 blloqe të përfshira.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin: 1x kuti rozë dhe 50x blloqe
  • Kutia përfshin 4 ndarje dhe një dorezë transporti
  • E përshtatshme për udhëtime
  • E përputhshme me markat e tjera kryesore të blloqeve të ndërtimit
  • Dimensionet e kutisë përafërsisht. 6,8 cm (D) x 21,5 cm (H) x 20,7 cm (P)
  • Gati për më shumë argëtim ndërtimi? Shikoni gamën tonë të mahnitshme të seteve të blloqeve të ndërtimit këtu në The Entertainer për të zgjeruar botën e tyre imagjinative.
  • Për moshat 6-10 vjeç.

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

R65-4378

Our Product Number

550398

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids