Blossom Farm Martha Moo Tummy Time Roller

34.99

Ka stok

Filloni të eksploroni botën tuaj me këtë cilindër emocionues Martha Moo Tummy Time Roller nga Blossom Farm.

Pavarësisht nëse ndjeni teksturat me gëzof, me gunga dhe të mëndafshta ose kafshoni me dhëmbë pjesën përkatëse, do t’ju pëlqejë të zbuloni të gjitha tiparet emocionuese në këtë cilindër për kohën e barkut. Bëni çmos që të rrotulloheni ose thjesht tregoni kafshën tuaj të preferuar kur e dalloni.

Sido që të zgjidhni të luani, ky cilindër i kohës së barkut mund të ndihmojë në mbështetjen e zhvillimit tuaj fizik duke stimuluar shqisat tuaja. Mos harroni të shfletoni pjesën tjetër të gamës Blossom Farm për të shtuar edhe më shumë argëtim në kohën tuaj të lojës.

Specifications

Manufacturer

Addo ELC

Manufacturer Number

200022

Our Product Number

545881

Safety Information

Ju lutem largoni të gjithë paketimin para se të ja jepni këtë lodër fëmiut