Blossom Farm Rainbow Blankie

12.00

Ka stok

Blossom Farm Rainbow Blankie nga Early Learning Center është ngushëlluesi ideal për fëmijën tuaj për t’u përqafuar.

Kjo mbulesë ylberi përmban ngjyra të ndezura dhe shumë tekstura të buta për të eksploruar vogëlushi juaj. Ata mund të godasin modelet e ndryshme të çdo shiriti, të rrudhin retë reflektuese ose me pika, ose të kapin dhe përtypin etiketat e prekshme. Është lodra e përsosur për gjumë të qetë, ndërkohë që i ndihmon ata të mësojnë gjithashtu.

Të rriturit do të vlerësojnë që kjo Rainbow Blankie ndihmon në stimulimin e shqisave të foshnjës dhe zhvillon njohjen e hershme të ngjyrave. Mos harroni të shikoni pjesën tjetër të gamës Blossom Farm për zgjedhje më të shkëlqyera.

Karakteristikat e produktit:

Blankie e butë, me gërvishtje me shumë etiketa prekëse për t’u zbuluar

Seti përmban: 1x Blossom Farm Rainbow Blankie

E shkëlqyeshme për stimulimin e shqisave dhe njohjen e hershme të ngjyrave

Dimensionet e produktit: 18cm (H) x 26cm (W) x 1cm (D)

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

200105

Our Product Number

545936

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.