Blossom Farm Ruby Rabbit

10.00

Ka stok

Një dhuratë e bukur për të vegjlit, Blossom Farm Ruby Rabbit nga Early Learning Center është lodra e përsosur për eksplorimin dhe zhvillimin ndijor.

Ideale për t’u kapur anash karrigeve ose ulëseve të makinës për t’u argëtuar në lëvizje, kjo lodër e adhurueshme vjen me një kapëse dhëmbësh me teksturë për të luajtur. Foshnja mund të eksplorojë teksturat e ndryshme ose të përqafojë lodrën super të butë para gjumit. Ngjyrat e ndezura ndihmojnë me njohjen e hershme, dhe nëse i japin Ruby një shtrydhje, ata do të dëgjojnë një zhurmë argëtuese ‘BOING’!

Të rriturit do të vlerësojnë që kjo lodër stimuluese inkurajon fëmijën të zbulojë botën përreth tyre.

Karakteristikat e produktit:

Lodër e butë lepuri me ngjyra të ndezura me kapëse c me teksturë për zbulim në lëvizje

Seti përmban: 1x Lepurin Ruby  të Blossom Farm

Luan zhurmën ‘boing’ kur shtrydhet

E shkëlqyeshme për stimulimin e shqisave dhe njohjen e hershme të ngjyrave

Dimensionet e produktit: 25cm (H) x 13cm (W) x 6cm (D)

E përshtatshme për moshat 0 – 12 muaj

Specifications

Manufacturer Number

200012

Our Product Number

545873

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.