Blue zebra tray

9.90 14.99

SKU: 680234 Kategori: Etiketë:

Vaskë me formë të brendshme anatomike, e krijuar posaçërisht për të mbështetur fëmijën, veçanërisht në muajt e parë të jetës. Përmasat: gjatësia e tabakasë 81,5 cm x gjerësia (ana më e ngushtë) 38 cm x lartësia (pika më e shkurtër) 18,5 cm, kapaciteti 15 litra. Ky produkt duhet të përdoret vetëm. Mos e përdorni së bashku me mbështetëset pasi ato mund të rrezikojnë qëndrueshmërinë e tyre.

Specifikimet
Prodhuesi: GIORDANI


							

Specifications

Manufacturer

GIORDANI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8054688012123

Our Product Number

680234

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.