Bluey Bike Figure Set

24.99

Vetëm 1 stok

SKU: 557463 Kategori: ,

Bashkohuni me Bluey ndërsa ajo shkon në park dhe mëson të ngasë biçikletën e saj me këtë set argëtues Bluey Bike Figure.

Vendosja helmetën në kokë Bluey-t dhe vendose në biçikletën e saj. Ndihmojeni të balancojë dhe të hipë. Seti “Bluey’s Bike” vjen gjithashtu me një stol Parku dhe një “Bin Chicken”. Figura blu 2,5″ mban mbrojtëse për bërrylat dhe gjunjët e saj për të qëndruar e sigurt! Ajo është e artikuluar dhe ka krahë dhe trup në lëvizje. Ajo ka madhësinë e duhur për duart parashkollore për të lëvizur dhe luajtur. Fëmijëve do t’u pëlqejë të rikrijojnë disa nga momentet më të paharrueshme nga shfaqja me këto lodra të adhurueshme!

Karakteristikat e produktit:

  • Sillni lojën argëtuese dhe imagjinative të Bluey në shtëpi me Bluey’s Bike Vehicle and Figure Pack.
  • Kjo paketë figurash dhe automjetesh “Bluey’s Bike” përfshin një figurë lodrash 2,5″ dhe një aksesor biçiklete për t’u hipur plus aksesorë të tjerë argëtues për lojëra.
  • Bluey është i përshtatshëm për lojë realiste
  • Bluey ka një aksesor për helmetë që mund ta vendosë në kokë. Ajo gjithashtu mund të ulet në biçikletën e saj.
  • Bluey’s Bike Pack përfshin gjithashtu një stol Parku dhe pjesë të Bin Chicken Play
  • Përmasat e përafërta: 10 x 12 x 11 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

17162BLU

Our Product Number

557463

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5