Bluey & Friends 4 pack

24.99

Ka stok

SKU: 551573 Kategori: ,

Është gjithmonë koha për argëtim dhe për të qeshur me këtë paketë me 4 figura Bluey & Friends.

Le të krijojmë aventura emocionuese! Bluey pëlqen të argëtohet dhe kjo paketë me 4 figura është e përkryer për t’i ndihmuar fëmijët të imagjinojnë aventura edhe më emocionuese me personazhin e tyre të preferuar.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin Bluey dhe tre nga miqtë e saj – Snickers, Honey dhe Coco
  • Ka shumë figura të tjera Bluey, sete lojërash dhe aksesorë për të zbuluar. Shfletoni gamën e plotë për t’i mbledhur të gjitha (secila shitet veçmas)
  • Për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

13014

Our Product Number

551573

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5