Bluey Rusty & Bluey’s Go-Kart Figure Set

24.99

Ka stok

SKU: 557464 Kategori: ,

Sillni lojën argëtuese dhe imagjinative të Bluey në shtëpi me Set Figurash Go-Kart të Bluey Rusty & Bluey.

Bashkohuni me Rusty dhe Bluey teksa hipin në Go-Cart. Duke veshur bluzat e tyre “Lightning Bolt” që kombinohet me dizajnin e Go-Cart-it të tyre, ata janë gati të rrokullisen! Vendosni helmetat e tyre dhe vendosini të dyja në karrocë. Ka vend të mjaftueshëm për të hipur të dy.

Seti Go-Cart e Rusty dhe Bluey përfshin gjithashtu mjetet e tyre dhe një kuti veglash që mund ta mbajnë në duar. Të dy Rusty dhe Bluey 2.5″ janë të artikuluar dhe kanë krahë dhe trup në lëvizje. Ato janë madhësia e duhur për duart parashkollore për të lëvizur dhe luajtur.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti Go-Cart Rusty dhe Bluey. Përfshin dy figura 2.5″ me helmeta të lëvizshme, Go-Cart në të cilat mund të hipin të dy!
  • Përfshin dy figura 2,5″ me bluza ekskluzive “Lightning Bolt”.
  • Bluey dhe Rusty kanë aksesorë për helmetë që mund t’i vendosin dhe mund të hiqet lehtë.
  • Seti Rusty dhe Bluey Go-Cart përfshin një aksesor të kutisë së veglave dhe tre vegla që mund të mbajnë figurat!
  • Përmasat e përafërta: 4 x 11 x 5 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

17357

Our Product Number

557464

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5