Bluey Takeaway Playset

29.99

S’ka stok

SKU: 558048 Kategori: ,

Rikrijo disa nga momentet më të paharrueshme nga Episodi Bluey “Takeaway” kur babi i çon Bluey dhe Bingo në “Golden Crown” për disa ushqime!

Hapni pjesën e pasme të Restorantit për të zbuluar zonën e lojës. Vendosni restorantin me të gjithë aksesorët argëtues, 2 karrige, tavolinë dhe frigorifer. Rijetoni episodin ose krijoni historitë tuaja të reja duke përdorur pjesët e lojës së Menysë, Ushqimit dhe Çantave të bartjes. Ky Playset ekskluziv përfshin Bluey dhe Bingo të veshur me përparëse.

Kur të keni mbaruar lojën, paketoni të gjithë aksesorët brenda dhe merrni me vete Playset tuaj duke përdorur dorezën. Ato janë madhësia e duhur për duart e parashkollorëve për të lëvizur dhe luajtur. Mblidhni të gjitha figurat e tjera Bluey. Ato janë të gjitha në madhësinë perfekte për të punuar me Bluey Takeaway Playset.

Karakteristikat e produktit:

  • Rikrijo disa nga momentet më të paharrueshme nga Episodi Bluey “Takeaway” kur babi i çon Bluey dhe Bingo në “Golden Crown” për disa ushqime!
  • Përfshin: 3 x Figura të artikuluara 2,5 – 3 inç: Bluey, Bingo dhe Dad.
  • Kuti e dobishme për të mbajtur grupin e lojërave!
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

17391

Our Product Number

558048

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5