Bluey’s Deluxe Play & Go Playset

39.99

Ka stok

SKU: 555199 Kategori: ,

Tani mund të luani gjatë udhëtimeve dhe të merrni Bluey dhe miqtë e saj kudo në Bluey’s Deluxe Play & Go Playset!

Ka 6 aksesorë argëtues për të luajtur, përdorni për të krijuar aventura të reja Bluey! Ky këllëf argëtues i koleksionistit ka formë si Bluey dhe ka një dorezë të përshtatshme për të mbajtur me lehtësi të gjitha figurat tuaja Bluey kudo që të udhëtoni. Kur e palosni kutinë, ajo bëhet një hapësirë loje me Play Mat brenda!

Figurat Bluey lehtë mund të lëvizen dhe të pozohen nga duar të vogla parashkollore. Tani argëtimi me Bluey dhe miqtë e saj nuk duhet të përfundojë kurrë!

Karakteristikat e produktit:

  • 9 pjesë brenda duke përfshirë tre figura 2.5″ – Bluey, Bingo dhe miku i tyre Honey!
  • Madhësia e vogël perfekte për lojëra imagjinative parashkollore
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

17189

Our Product Number

555199

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5