Bluey’s Play & Go Playset

20.00

SKU: 563610 Kategori: , ,

[vc_row-thb_full_width=”true”-column_padding=”false”-row_padding=”true”][vc_column-parallax=”content-moving-fade”-animation=”animation-left-to-right”]

Tani mund të luani në lëvizje dhe të merrni Bluey dhe miqtë e saj kudo në Bluey’s Play & Go Playset.

Kjo kuti argëtuese e koleksionistit ka formën e Bluey dhe ka një dorezë të përshtatshme për të mbajtur të gjitha figurat tuaja Bluey kudo që të udhëtoni. Hapeni atë dhe paloseni për të gjetur një figurë blu 2,5′ dhe një Play Mat brenda. Figura Bluey është e disponueshme dhe mund të lëvizet dhe pozicionohet lehtësisht nga duar të vogla parashkollore. Tani argëtimi me Bluey dhe miqtë e saj nuk duhet të përfundojë kurrë.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x Bluey’s Play & Go Playset
  • Përmban një figurë Bluey 2,5′
  • Hapet dhe paloset për të krijuar një zonë loje me një Play Mat brenda
  • Mblidhni familjen dhe miqtë e Bluey dhe merrini me vete (shiten veçmas)
  • Përmasat e përafërta: 7 x 4 x 5 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

[/vc_column]
[/vc_row]

Specifications

Manufacturer

MOOSE TOYS LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

17134

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.