Boom Boom Balloon Game

19.99

Ka stok

SKU: 552754 Kategori:

Mos e shpërtheni balonën Boom Boom!

Në këtë lojë të çmendur, çdo lojtar përpiqet të mbajë balonën që të mos shpërthejë, të fryjë një nga balonat me fytyrë budallaqe dhe ta vendosë atë në kornizën e mbajtjes, të gjuaj zarin dhe të ‘klikojë’ shkopin kundër balonës për çdo numër që del në zar.

Ngazëllimi rritet ndërsa e shtyni çdo shkop më tej dhe më tej derisa të shpërthejë.

Shumë klikime dhe balona do të bëjë BOOM!

Boom Boom Balloon është aktiviteti i përsosur për natën e lojërave familjare dhe festat dhe mund të ndihmojë në ndërtimin e aftësive të tilla si përqendrimi, zgjidhja e problemeve dhe koordinimi sy-dorë, përgatituni për një shpërthim të qeshur!

Karakteristikat e produktit:

  • Kjo lojë suspensive me balonë është krijuar për 2 ose më shumë lojtarë
  • Nuk kërkohen bateri
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Spinmaster

Manufacturer Number

6060736

Our Product Number

552754

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

8 – 11