Brainbox Card Game English Language Edition -The 10 Minute Brain Challenge

15.00

S’ka stok

Ushtroni gramatikën dhe shenjat e pikësimit përmes lojës – 10 minutees Brain Challenge English Language Edition Card Game nga Brainbox.

Mësimi rreth gramatikës nuk duhet të jetë i mërzitshëm. Kjo sfidë e shpejtë e trurit i ndihmon fëmijët me gramatikën, shenjat e pikësimit dhe drejtshkrimin e tyre, ndërkohë që ofron shumë argëtim emocionues. Është e përkryer për të luajtur me familjen dhe miqtë ose për të praktikuar vetë.

Karakteristikat e produktit:

  • Ndihmon në mbështetjen e njohurive të gjuhës angleze
  • Premton shumë argëtim me ritme të shpejta
  • Lojë 10-minutëshe
  • Ideale për lojëra solo ose argëtim me miqtë
  • E përshtatshme për moshat 7+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Asmodee

Manufacturer Number

GRE90045-R

Our Product Number

552282

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids