Bubbles Matching Family Game

15.00

Vetëm 1 stok

SKU: 546968 Kategori:

Provoni Bubbles për një lojë me ritëm të shpejtë!

E mbushur me emocione dhe argëtim, kjo lojë ka një premisë të thjeshtë që është argëtuese për të gjithë familjen. Të gjithë luajnë në të njëjtën kohë, kështu që nuk ka pritje as për kthesat.

Hidhni zarin dhe jini të parët që gjeni kartën me flluskat e ndritshme dhe shumëngjyrëshe në të njëjtën sekuencë. Ka disa rregulla të tjera, kështu që jini në vëzhgim për lojtarët e tjerë që përpiqen të fusin flluskat tuaja. Nëse jeni lojtari i parë me katër letra, ju fitoni! Kova argëtuese me flluska për 2-4 lojtarë.

Për moshat 6+ vjeç.

Specifications

Manufacturer Number

57217

Our Product Number

546968

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids