Build Me Up Blocks Wagon – 25 Pieces

20.00

Ka stok

SKU: 538268 Kategori: ,

Mblidhni dhe ndërtoni me kamionçinë Build Me Up Blocks edhe kur jeni ne udhëtime.

Dizajni i ndritshëm do të kënaqë ndërtuesit e vegjël dhe doreza e bën të lehtë lëvizjen.

Thjesht palosni dorezën prapa për të krijuar një bazë ndërtimi të përshtatshme përgjatë qendrës së vagonit tuaj.

Filloni të ndërtoni menjëherë me 25 pjesët e përfshira në vagon. Ju mund të ndërtoni kudo dhe kurdo që ju pëlqen!

E ndritshme, argëtuese për moshën 18+ muaj.

Specifications

Manufacturer

Happy Line

Manufacturer Number

650127

Our Product Number

650127

Age

0 – 3, 3 – 5