Busy Me Little Builder’s Tool Shop

14.40 18.00

Ka stok

Punëtorët e vegjël të ndërtimit do të duan të imagjinojnë se punojnë në dyqanin e tyre të veglave të ndërtuesit të vogël.

Kutia e fortë e ndërtuesit përmban gjithçka që do t’i duhet vogëlushit tuaj për të pasur orë të tëra argëtimi me imagjinatë në role. Kapeni në pjesën e sipërme si dhe në anët e punishtes dhe filloni punën me çekan, sharroni dhe vidhosni së bashku! Një shtesë e shkëlqyeshme për çdo kuti lodrash.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 1x kuti ndërtimi, tavolina dhe rafte me kapëse, 21x aksesorë, duke përfshirë 6x dado, 6x bulona, 1x sharrë, 1x çekiç, 2x kaçavida,  2x dhëmbëza, 2x copa druri pretendues dhe një vidator.

E përshtatshme për moshat 3 – 5 vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-13118-I

Our Product Number

546052

Age

3 – 5