Busy Me Little Doctor’s Centre

18.00

Ka stok

SKU: 546051 Kategori: ,

Mjekut tuaj të ardhshëm do t’i pëlqejë të imagjinojë aventura me këtë Qendër të Doktorëve të Vegjël nga linja Busy Me.

Kjo çantë mjekësore e dorës është e përkryer për mjekët e rinj! Ka gjithçka që u nevojitet për të trajtuar miqtë, anëtarët e familjes dhe lodrat e tyre në çdo situatë emergjente. Kutia e transportit shndërrohet në një stacion pune kur është koha për veprim dhe përfshin shumë aksesorë për të gjallëruar kohën e lojës dhe për të inkurajuar lojën me imagjinatë.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 1x këllëf ambulance, 2x rafte anësore me kapëse, 1x njësi me kapëse, 1x tavolinë me kapëse, 9x aksesorë duke përfshirë një termometër, shiringë, çekiç refleksi, piskatore, pasqyrë goje, gërshërë, pincë, otoskop dhe syzet.

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

315-13117-I

Our Product Number

546051

Age

3 – 5