Busy Me Tool Box

20.00

S’ka stok

Frymëzoni ndërtuesit e së ardhmes me kutinë e veglave të punës Busy Me.

Të vegjëlve tuaj do t’ju pëlqejë të ëndërrojnë dizajnin e tyre të ardhshëm madhështor kur përdorin një sërë veglash plastike – duke përfshirë një, sharrë, çekiç, pincë, kaçavidë, bulona dhe më shumë.

Seti ka të gjitha mjetet e duhura për të inkurajuar lojën me role dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përmban: 1x kuti veglash mbyllëse me kapëse me dorezë, 1x makinë pune me 3x koka të këmbyeshme, 1x sharrë, 1x çekiç, 1x pincë, 1x çelës, 2x kaçavida, dado, bulona dhe copa druri
  • Dimensionet e kutisë së veglave: përafërsisht. 14,5 cm (H) x 32 cm (P) x 17 cm (D)

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-13121-B

Our Product Number

539505

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11