CoComelon Giant Alphabet Puzzle

6.00 8.00

Vetëm 1 stok

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të mësojnë rreth shkronjave dhe ngjyrave me këtë enigmë gjigante të alfabetit nga linja CoComelon.

Le të mësojmë alfabetin! Frymëzuar nga programi i suksesshëm, ky komplet CoComelon është i përsosur për t’i ndihmuar fëmijët të kuptojnë më shumë rreth shkronjave. Me një dizajn të gjallë dhe pjesë të vogla është argëtuese për ti bashkuar.

Mënyrat për të luajtur:

  • Vendosni të gjitha pjesët së bashku për të krijuar një figurë gjigante
  • Provoni të shqiptoni shkronjat e alfabetit
  • Mundohuni të merrni me mend se cilat fjalë fillojnë me secilën shkronjë (udhëzim: shikoni fotot për të filluar!)

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

96-0031

Our Product Number

550375

Age

3 – 5