CoComelon Giant Clock Floor Puzzle

8.00

S’ka stok

Bëjeni mësimin edhe më argëtues me këtë enigmë gjigante të dyshemesë nga linja CoComelon.

Le të mësojmë se si të tregojmë kohën! Fëmijëve do t’ju pëlqejë të vendosin enigmën shumë të madhe në radhitjen e duhur, duke mësuar rreth numrave dhe kohës gjatë udhëtimit. Kur të kenë mbaruar të gjitha, ata mund të përdorin kartat flash për të lëvizur akrepat e orës në pozicionin e duhur.

Karakteristikat e produktit:

  • E përkryer për të ndihmuar të vegjlit të mësojnë për numrat dhe kohën
  • Përfshin një enigmë gjigante për dyshemenë, 10x kartolina dhe 1x akrepat e orës blu të ndezur
  • Dizajn argëtues dhe tërheqës i CoComelon
  • Gjithashtu ndihmon në njohjen e formës dhe ngjyrës
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

96-0030

Our Product Number

550374

Age

3 – 5