CoComelon Squeezy Paint Set

12.00

S’ka stok

Artisti juaj i vogël do të dashurojë të tregojë aftësitë e tyre me setin e bojërave Squeezy nga seria CoComelon.

Le të jemi kreativë!

Këto bojëra Squeezy të lehta për tu përdorur ofrojnë shumë argëtim dhe kënaqësi për artin dhe artizanatin. Fëmijët mund të vizatojnë dhe të pikturojnë çfarëdo që dëshirojnë, duke përdorur bojërat Squeezy të thjeshta për të sjellë krijimet e tyre në jetë.

Kjo set gjithashtu përfshin kartat për kombinime ngjyrash për t’u ndihmuar ata të krijojnë kombinime të reja të ngjyrave.

Product features:

  • Seti përmban 8 x bojëra të lëmuara në ngjyra të ndryshme dhe karta për përzierje të ngjyrave.
  • Çdo gjë që ata kanë nevojë për një kohë argëtuese kreative.
  • Letërat nuk përfshihet.
  • Për moshën 3-5 vjeç.

Specifications

Manufacturer Number

96-0021-22/ENT

Our Product Number

556131

Safety Information

Not suitable for children under 36 months