Crayola 24 Coloured Pencils

8.00

Ka stok

SKU: 550842 Kategori: ,

Shpalosni kreativitetin e me këtë set lapsash me 24 ngjyra nga Crayola.

Ky set Colors of the World me siguri do të kënaqë fëmijët. Fëmijëve do t’i pëlqejnë t’i bëjnë vizatimet e tyre edhe më realiste me këto nuancave të lëkurës, duke i ndihmuar ata të vizatojnë të gjithë miqtë dhe anëtarët e familjes së tyre. Me shumë nuanca për të zgjedhur, ky set është krijuar për të festuar diversitetin në mbarë botën.

Mos harroni të shikoni gamën e plotë të Crayola për të zbuluar shkumësa me ngjyra, lapsa dhe pajisje të tjera arti për të ndihmuar artistin tuaj të vogël të bëhet krijues.

Specifications

Manufacturer

Crayola

Manufacturer Number

918993.036

Our Product Number

550842

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.