Cupcake Newborn Baby Daisy Doll

29.99

Baby Daisy nga Early Learning Center është lodra perfekte për t’u kujdesur të vegjlit.

Kjo kukull e adhurueshme bebe duket si një e porsalindur e vërtetë, me shiritin në kyçin e dorës, kokën në lëvizje, krahët dhe këmbët. Vishni Daisy-n me kapelë, çizme, pelena dhe jelek për ta mbajtur kukullën të këndshme dhe të ngrohtë, më pas përqafoni para se të shkojë për të fjetur.

Loja në role me kukulla ndihmon në zhvillimin e imagjinatës dhe aftësive sociale të fëmijëve ndërsa ata luajnë, ndërsa kujdesi për një kukull nxit aftësitë e edukimit.

Karakteristikat e produktit:

Përfshin: 1x foshnjë të porsalindur, 1x shirit në kycin e dorës, 1x pelenë, 1x kapele, 1x jelek dhe 1x palë çizme
I inkurajon fëmijët të përdorin imagjinatën e tyre dhe të përfshihen në lojëra me role
Ndihmon në zhvillimin e aftësive sociale dhe eksplorimin e imagjinatës tuaj
Dimensionet e produktit: 30cm (H) x 14cm (W) x 7cm (D)
E pershtatshme për moshat 2+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

200609

Our Product Number

554610

Age

0 – 3, 3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.