DC Batman Movie 1:20 Batmobile Remote Control

29.99

Ka stok

Mbroni Gotham City me Batmobile RC, me një telekomandë të lehtë për t’u drejtuar, stil autentik të filmit Batman dhe detaje të jashtëzakonshme që sjellin në jetë Batmobilin tuaj.

Telekomanda me levë të dyfishtë 2,4 GHz është e rikarikueshme nga USB dhe përmban sensorë jashtë rrezes, kështu që ju do të dini kur Batmobile-i juaj duhet të qëndrojë në rreze, të rikarikojë dhe të mund të shpejtojë sërish në aksion. Adhuruesit e DC-së të të gjitha moshave e duan këtë koleksion Batmobile, figura lodrash dhe grupe lojërash për të përfshirë imagjinatën e tyre dhe për të krijuar misionet e tyre epike Batman.

Karakteristikat e produktit:

  • Shkalla 1:20 me telekomandë të thjeshtë për t’u përdorur duke e bërë të lehtë manovrimin për fëmijët më të vegjël
  • Gjithsej 5 bateri AAA të nevojshme për telekomandë dhe makinë
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Manufacturer Number

6060469

Our Product Number

555934

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5